Til min store kjærlighet

Vi møttes på blind "date", jeg var flere timer forsinket og hadde allerede rukket å bli ganske full. Heldigvis var ikke du helt edru heller. Jeg hadde fortsatt rester etter gullsminke og gønt hår etter motevisningen jeg hadde gått tidligere på kvelden, men hadde prøvd desperat å fikse meg litt opp til det første treffet. Jeg hadde jo hørt så mye om deg, at vi hadde vært perfekte for hverandre og at vi bare MÅTTE møtes.  Også var du jo unektelig veldig kjekk på bildene jeg hadde sett da.

Carina kom først å møtte meg da jeg kom inn på Stratos. Klokken var sikkert ett på natten allerede. Carina dro meg med bort til deg og prikket deg på skulderen. Jeg var langt ifra edru, men jeg husker da øynene våre møttes for første gang som om det var igår. 

Det var mye folk på byen og jeg hadde også dratt med meg en haug med modeller fra visnigen, så jeg ble stående å snakke med dem mens du sto i baren med Carina og Stian. Jeg var ikke bare litt flau da den ene modellen insisterte på å vise meg magen sin?skulle egentlig bare vise at han fortsatt var full av grønnfarge han også, men jeg tenkte at det kan ikke se bra ut for deg. Vi var jo på "date". Carina tok grep og dro meg bort til dere, ga meg en liten fortjent skjennepreken om at jeg faktisk hadde en avtale med deg denn kvelden. 

Etter det gikk det mye bedre. Vi gikk ut for å trekke litt luft og ble sittende og snakke om alt og ingenting. Så kysset du meg og siden da har ingen andre kysset meg (bortsett fra Henry) Verdens beste kyss <3

Dagen etter tok du meg med ut på bygdøy. Det var den siste sommerdagen og vi tok et kveldsbad. Vi ble sittende på svaberget og spise jordbær og skravle i solnedgangen i timesvis. Det ble så mørkt at vi nesten ikke fant feien tilbake til bilen. Det  var den mest romantiske kvelden i hele mitt liv og siden den dagen har det vært oss. 

Jeg elsker deg og det livet vi har. Du er  en fantastisk pappa og jeg er så glad for at jeg fant deg min sjelevenn <3

Gratulerer med fire fantastike år sammen, gleder meg til mange mange flere med deg og får nydelige sønn <3 

2 kommentarer

Nina

20.08.2016 kl.18:29

Ååå,så nydelige dere er!!:) Moro at du er tilbake på bloggen igjen.Klem:)

Cathrine

23.08.2016 kl.20:56

Å, Mari, for en fin historie. Jeg er glad på dine vegne. Jeg fulgte med på "petter elsker mari" og jeg synes han aldri var god nok for deg. Det var ikke ofte jeg så han behandlet deg bra, selv om selvfølgelig det kun er en brøkdel som har blitt vist, men du strålte ikke i det forholdet, slik som du gjorde rundt Michael i Tigerstaden. Du og Michael virker så bra for hverandre og dere har skapt et fantastisk søt gutt sammen.. Tror du forresten at det blir en bror eller søster til Henry i fremtiden? :)

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

34, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits