BARNEHAGESTART

Det er med blanede følelser jeg leverer lillemann i barnehagen, han har blitt så stor, han har sin helt egen greie i barnehagen. Et eget liv som jeg ikke vet noe om. Er de andre barna snille mot han, har han det bra, trives han? Stiller meg selv disse spørsmålene hver dag. Vet ikke om det er kontrollfreaken, eller mammahjertet i meg som snakker nå, men merkelig er det ihvertfall. Og litt deilig. Det er jo første gang på over et år jeg kan sitte sånn her, og blogge uten å måtte passe på den lille energibomben som fiser rundt her og gjør ALT han IKKE får lov til. Haha.

Da jeg forrige onsdag hentet Henry i barnehagen ble jeg møtt av en knust gutt med den største kulen jeg noengang har sett i pannen. Og den hadde et stort blodig kutt i midten. Han gråt med en gang han så meg, og jeg fikk ike lov å sette han ned. Da hylte han. Henry er på avdeling med blandet aldersgruppe. Dvs at barna er fra 1-5/6 år. En av de større barne hadde dyttet han, helt uprovosert fikk jeg høre. Da jeg gikk fra barnehagen den dagen tenkte jeg at han skal aldri tilbake dit?.Men så klart skulle han jo det. Barn er barn og barn gjør jo ikke ting for å være slemme, men jeg sitter fortsatt gjen med en følelse av at det kanske ikke er så lurt med sånne blandene avdelinger. Ihvertfall ikke for Henry. Han er så uredd og utforskende, kanskje det for akkurat han hadde vært bedre å være på en avdeling med bare småbarn. Jeg vet ikke, men det jeg vet er at den blide trygge gutten min ikke er helt der lenger. På fredag måtte jeg hente han tidlig fordi han bare sutret og ville være på fanget. Han protesterer ikke nå jeg leverer han, men han er sår og sutrete både i barnehagen og hjemme etter hendelen på onsdag.

Det er en prosess for både foreldre og barn dette og det er ikke alltid lett. men det er ikke noe alternativ å ikke gå i barnehage, så dette må jo bare  gå seg til etterhvert. Jeg syns barnehagen og de som jobber der virker helt topp så det blir nok bra så snart lillemann klarer å tilpasse seg det nye livet sitt. 

Ha en knall dag <3

Mari

Mai
 

 

2 kommentarer

Karin

17.08.2016 kl.23:08

Hei Mari,jeg leser bloggen din og har fulgt med deg i flere år... Ikke sånn stalker og spontant altså men siden du var med Linni på tv og serien med deg og Petter. Det er ett eller annet med deg som jeg liker. Jeg har ikke barn men tror alt det du skriver å føler angående deg selv og dine tanker rundt deg selv som mamma og det å føle seg annerledes og det med barn i barnehage er helt naturlig. Sønnen din er sø nydelig. Og du skal vite at barn er barn og de skal gjennom så utrolig mye gjennom livet sitt. Slå seg masse å gråte masse og du dkal bli bekymra og gråte du også men sånn er ,viet og det kommer til å gå helt bra med gutten din. Er han veldi lik pappan sin tro? Du må blogge mere. Hilsen Karin

18.08.2016 kl.01:05

Det blir bedre etterhver, det er jeg sikker på kjære Mari.

Klem fra ei som savna Henry i dag :)

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

34, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits