TODAY IS A GOOD DAY


 

Jeg blir litt flau når jeg ser hvor lenge det er siden jeg blogget sist. Jeg har jo så lyst til å blogge masse masse, og sier det til både meg selv og dere at nå blir det bedre?men blir jo ikke det da. Jeg suger i blogging. Skal ikke love gull og grønne skoger nå, skal bare gjøre mitt beste å bli bedre i dette.

Når det gjelder overskriften så mener jeg, dette skal bli en god dag. Jeg er for tiden sykemeldt fra jobben. Jeg skal fortelle senere hvorfor. Det er ikke noe alvorlig altså, bare veldig uinteressant. MEEN fordelen med å være sykemeldt nå, er at jeg får brukt litt tid på å tenke. Jeg må prøve å finne meg selv igjen etter at jeg ble mamma. Det siste året har bare forsvunnet i søvnløshet, kaos, kolikk og kjærlighet til Henry, og det har tatt med en del av meg i dragsuget. Jeg sier ikke at det har vært et dårlig år, bare veldig anderledes og det har forandret meg. Jeg er ikke lenger den jeg var. Jeg føler ikke det samme, jeg tenker ikke det samme, jeg vil ikke de samme tingene, jeg ser ikke engang lik ut som jeg gjorde før jeg ble gravid og mamma. Men det er heeelt greit, trenger bare litt tid på å finne meg selv igjen og hvor jeg vil. Det siste året har jeg KUN vært mamma og ikke hatt noe tid serlig tid til å være Mari. 

Det slo meg da jeg var på et jobbintervju for litt siden og fikk nettopp det spørsmålet: HVEM ER MARI? Jeg klart ikke å svare, jeg visste ikke hvem jeg var i det hele tatt. (Gikk ikke så bra det intervjuet;)..haha)

Det er ikke superstas å være sykemeldt, men som sagt skal jeg prøve å snu dette til noe positivt og bruke tiden godt. Ikke bare for å bli bra i kroppen, men også i sjelen. Høres cheesy ut, men jeg mener det litt. Hodet må på blass?så får kroppen komme etter ;)

Håper dere vil følge meg og min "sjelegranskning" fremover, kan bli spennende det:)

Puss puss Mari

2 kommentarer

Jenny

10.08.2016 kl.11:14

Glad for å høre at du skal begynne å blogge igjen🙂👍🏻 har alltid vært stor fan av deg!

Samira

10.08.2016 kl.11:26

Så hyggelig å se at du er tilbake igjen Mari. Å være mor krever veldig mye av en, så du skal på ingen måte innskylde ditt fravær fra bloggen. Håper å se deg mer på bloggen fremover, og ønsker deg alt godt!

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

34, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits