Juleverksted og pepperkakepynting

Jeg elsker julen, virkelig ELSKER julen. Hadde det vært opp til meg hadde den vart mye lenger enn det den gjør. Men den er sikkert lang nok for mange, så jeg får vel være fornøyd med det jeg har. Ihvertfall må jeg bruke førjulstiden så godt jeg kan. Og dette året er jeg så heldig at jeg har "fri" og faktisk kan holde på med litt aktiviteter. Det er kos da.

Her om dagen arrangerte min fine venninne Ronja juleverkstet. Så koselig med pepperkakebaking, gløgg, marsipan, pynting, julegensere og masse søte babyer. Kan jo ikke bli bedre enn det mener nå jeg da.

Jeg må ta igjen i år, for ifjor var jeg gravid og så dårlig at jeg ikke fikk i meg så mye som en pepperkake en gang. Julaften lå jeg på sofaen og fikk ikke i meg en eneste bit av ribben. (Henry var veggis og jeg klarte ikke å spise kjøtt under graviditeten i det hele tatt?rart)

Men i år har jeg allerede laget pinnekjøtt to ganger, og på lørdag skal jeg lage ribbe. Jeg skal lett tillate meg selv å bli noen kilo tyngre, får heller jobbe med et etter julen, for dette er virkelig ikke tiden å tenke på vekten for min del. Jeg er jo så glad i mat :)

 

Men hva er deres jul og førjulstradisjoner, kom gjerne med tips :)

 

Mari<3

 4 kommentarer

Marine

07.12.2015 kl.12:56

Hei! For en vakker gutt dere har! Smelt!

Min første hadde også kolikk i 5 mnd, 2 uker og 3 dager (haha) og jeg trodde jeg skulle bli gal! Vi var hos leger, på sykehus, kiropraktorer, spesialister, osteopat, naprapat.. Vi testet ALT og ingenting fungerte.. Men så plutselig var det over! Halleluja!:-) Nå fikk vi nr to og han er en helt annen type! Bare smiler og er fornøyd, sover hele natten og er så enkel at vi nesten glemmer vi har fått barn igjen. Så det er forskjell på barn og hvis dere vil ha en til,så får dere garantert en liten rolig soveklump!:-)

Håper resten av permisjonen din blir fin og fredelig! God jul!:-)

Synne

12.12.2015 kl.22:42

Kjære Mari. Julen er høytid, med familie i fokus. Det er mye å være glad for, mye som man er takknemlig for, og av og til noe som kan være tungt og utfordrende. Julen er følelser, mye følelser. Det er sterkt å lese om hvor tøft du og dere har hatt det etter fødselen. Først og fremst er det en glede at deres lille har det godt, og at dere som foreldre begynner å få en mere ro over tilværelsen som par og familie. Ja, for dere er nemlig en liten familie nå. Jeg husker godt den tiden dere er i nå, og med en baby med masse nattevåk og nesten ikke søvn. Det var et mareritt, når sant skal sies. Det å bli foreldre ble et gigantisk sjokk. En baby er mer enn et faktastisk lite nytt menneske. Det er pur, rå og kompromissløs realitet. Alle rosa skyene er blåst bort i en 24/7 marerittlignende ammebonaza der man som foreldre hvileløst får dager og netter til å mer eller mindre flyte sammen.

Tiden er beintøff, Mari, og vit at det er mange som har det på samme måte den første tiden.

Jeg kan skrive mer om det siden. Mitt beste råd nå er; Sov når babyen sover. Sov. ;-)

Gun

30.12.2015 kl.07:53

Herregud så fantastisk nydelig du er Mari. Du er god i tvers gjennom og du stråler som aldri før. Virkelig glad på dine vegne.

Linn

06.01.2016 kl.00:22

Skulle ønske du blogget oftere! Liker deg og personligheten din utrolig godt!

Titter ofte innom bloggen din. Stå på :-)

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

34, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits