Klart man skal ha julekalender

Jeg har ingen adventskalender til Henry, det er klart han skal få det etterhvert. Men han er jo ikke fem måneder en gang, han har nok ikke noe glede av det ennå. Bortsett fra at han sikkert hadde blitt utrolig glad for å leke med papiret og stappe det i munnen?haha.

Men Michael og jeg lager kalendere til hverandre, det er kos. Jeg har virkelig forsøkt å være litt fornuftig i år, prøvd å kjøpe ting han kan bruke og ha glede av. Det blir fort mye tull som bare blir liggende rundt å skape ennå mere kaos enn vi allerede har her.  Er jo tross alt bedre å bruke noen kroner ekstra på ting man faktisk trenger. Så i år går det i alt fra vitaminer, sokker, reflekser, kaffe, favorittprodukter til hud og hår ect. Digger jo sånne aktivitetskalendere også, men tiden strekker ikke til som det er nå, så vi får nok heller se på det neste år. 

Leste også om en mamma som skrev et brev fra nissen som hun la i postkassen hver dag. Barnet gikk da selv ut og hentet brevet og fikk følge julenissens reise i Desember, så fantastisk, det skal jeg også gjøre for Henry når han blir stor nok. En annen hyggelig ting er å ha et lite tomt juletre på rommet sitt (eller et annet sted). Så kan treet fylles opp med fin julepynt som man får eller lager sammen i løpet av adventstiden. 

 

Hva gir dere i kalendergaver? Og hva ville dere ønsket å få selv?

Julekos/ Mari 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

33, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits