Nå koser jeg meg

Sitter i sofakroken med tekoppen min, bittelitt godis, god musikk og macen på fangen. Henry ligger i dyp søvn på veandaen. NÅ er det deilig å være hjemme i permisjon. Men det har ikke alltid vært sånn. Det blir litt mye klaging her inne, men det er terapi å få det ut. Sannheten er at v har hatt det tøfft, veldig tøfft. Både for Michael , meg og spesielt Henry.

Henry har helt fra fødselen vært mye plaget. Det har vært låsning i nakke og rygg, kolikk, atopisk eksem, kumelkallergi, pustebesvær og gudene vet hva mer. Vi har rent ned dørene til både leger, sykehus, spesialister, kiropraktor, fysioterapauter og osteopat. Lite har hjulpet på humøret hans. sakkars gutt, at ikke kolikkbarn får traumer senere i livet skjønner jeg ikke. Tenk å ha det så vondt i nesten fem mnd, det er jo ikke menneskelig.

Jeg jeg skal fortelle om hele reisen og utfordringene senere, kanskje det kan hjelpe andre i liknende situsjon, men nå vil jeg bare nyte at babyen min endelg har funnet roen og virker som en lykkelig liten gutt. (for ikke å snakke om at han har MYE lykkeligere mamma)

Vi skal bare kose oss i adventstiden, blogge, spise julegodt, høre på julemusikk og bare ha det helt knall. Babyer er babyer og det er fortsatt en del action, men sammenliknet med hvordan det var er dette en dans på roser og bare en lek :)6 kommentarer

Ida

02.12.2015 kl.11:24

Så godt å lese at dere har det bedre :) Fy søren, for en tørn det er med kolikk altså. Jentungen vår hadde det nærere 2 mnd, 3 timer hver kveld på slaget, og vi syntes det var ille! Kan bare prøve å skjønne åssen dere har hatt det.. Det er jo nå dere har muligheten til å ordentlig bli kjent med gutten deres og kose dere :)

Cathrine

02.12.2015 kl.15:37

For en nydelig gutt dere har. Han er nok i de beste hender. Må bare si at jeg er glad for at du valgte å få barn, du har jo tidligere uttalt at det ikke var noe for deg, men tror denne rollen er super for ei som deg :)

På slutten så har jeg bare et spørsmål angående innlegget, kumelkallergi? De skal vel ikke drikke kumelk når de er så små? Er det ikke morsmelk og erstatning de skal ha da?

Mari Wang Haugersveen

02.12.2015 kl.16:49

Cathrine: Hei hei, Ja jeg er veldig glad for at jeg fikk barn, det har nok noe med hvem man er sammen med om det føles riktig eller ikke. Vanlig Nan er basert på kumelkproteiner. Så nå får han spesial melk som er soyabasert på resept. Hvis jeg hadde ammet måtte jeg også ha holdt meg unna melkeprodukter for at han ikke skulle fått det i seg :)

Henriette

02.12.2015 kl.18:22

Forferdelig slitsomt når det står på, men heldigvis går det seg til. Dere virker som supre foreldre, og lille Henry ser helt nydelig ut. Jeg har hatt to kolikkbarn, og fordi jeg valgte bort amming (hatet det), så fikk jeg masse pepper på helsestasjonen og av ammepoliti om at morsmelk var løsningen på alle problemer. Veldig, veldig provoserende! Har du fått mye pes for ikke å amme? Håper tiden fremover blir roligere. God jul til dere!

Mariann

08.12.2015 kl.11:01

Det er lov å klage!! Det er så utrolig hardt når det står på som verst. Kolikk og kumelkproteinallergi her også, og det suger. Det er så fælt å se sitt mest dyrebare ha det så vondt, men jeg er glad for å lese at det går bedre - det gjør det her også.

Linda

06.03.2016 kl.20:29

Man må sette pris på din ærlighet.

Jeg er ei kvinne på snart 30 og jeg har vært veldig frem og tilbake på om jeg skal ha barn. Historier som dette gjør at jeg tenker aldri i livet. Får angst i kroppen bare av å lese om din fødsel og alt som har fulgt med i etterkant. Frykten for å miste den lille, alt det slitet, en slags utslettelse av seg selv for å tilfredsstille dette lille mennesket, som kanskje bare vokser opp for å lage enda mer helvete for familien.(Går nok bra med ei så flott og klok mamma som deg da)

Må jo bare være instinkter som gjør at man orker å gå gjennom alt dette, reproduksjonstrangen trumfer all fornuft vedrørende sitt eget beste på et vis.

Jeg tror ikke den er så sterk hos meg. Barn frister ingenting, og det lever jeg helt fint med, skulle bare ønske samfunnet var like tolerante. Kjerring på snart 30 og barnløs er ikke populært blant andre kvinnfolk. Liker at du ikke messer ut om hvor fantastisk det er å bli mor, du sier det som det er.

Lykke til videre! Ser helt for jævlig tøft ut.

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

34, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits