MINE FINE VIPPER

Må si at jeg har clitt avhengig av vippeforlenging. Det er så deilig å slippe mascara og jeg sparer masse tid både på morningen og kvelden. MEN det er uhyre viktig å gå til noe som virkelig kan dette. Går du til en useriøs person kan du risikere å ødelegge vippene dine. Det er også viktig med vedlikehold, men går man til skikkelige folk er det veldig lite jobb med dem. 

jeg har de siste årene brukt en utrolig dyktig jente som heter Denise. Akkurat nå er hun høygravid og jobber ikke i salong, men hun tar imot noen kunder hjemme hos seg selv når hun har overskudd :)


Jeg er utrolig fornøyd med dette naturlige resultatet. man kan jo velge å ha mye tykkere og lengre, men jeg liker det natulig, vil helst bare at det skal bli en ett mascaraeffekt. Denise legger også litt lengre vipper i ytterkant for en mere katteaktig form. 

 

Suss <3

4 kommentarer

JuliaSofie

24.04.2015 kl.19:48

Ble veldi fint:) Ha en fin helg:)

22.05.2015 kl.19:04

Helt enig Mari👍👍 å hvertfall helt fantastisk når man er gravid( er selv i uke 37),var å vedlikeholdt Di i går👍 lykke til videre med graviditeten☺️

Christina

03.06.2015 kl.16:19

Hei Mari :)

Håper du har det bra, jeg tenkte jeg skulle kontakte deg men fant ikke mailadressen din?

Kunne du sendt meg en mail på c_makholm@hotmail.com

Så kan vi snakkes mere da.

Håper å høre fra deg.

Mvh

Christina Makholm (Amazing Face)

Vanja

23.06.2015 kl.11:55

Hej Mari! Jag heter Vanja och driver Glam Mom och vill hemskt gärna komma i kontakt med dig. :-) Maila mig så berättar jag mer! Många grattis till magen, att få barn är det bästa som finns, klyschigt men sant! <3 //Vanja

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

33, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits