Ny dag nye muligehter

Nok en solfyllt og herlig dag i hovedstaden venter, jeg skal på spennde møte i forbindelse med jobb, og senere møte en tidligere kollega til lunsj på Tjuvholmen. Er så deilig at man endelig føler seg levende igjen. Formen er relativt bra, solen skinner, folk tar på seg de fine freshe vårantrekkene og inspirer meg og alt er bare herlig.

 Jeg jobber som produktansvarlig sor self tan merket St Tropez, så tenkte å lage et inlegg om selvbruning. Nå når bena og armer er bare er det jo ok med litt ekstra glød som ikke skader huden eller hva!?

Nå må jeg skynte meg ut med hunden og stresse ned til byen, alltid litt for sent ute. Skjønner ikke at det ikke er mulig å planlegge. Uansett hvor god tid jeg har får jeg alltid stress på slutten.

3 kommentarer

Madeleine

23.04.2015 kl.10:30

lykke til! Ja jeg vil gjerne ha tips og produktanbefaling =) ha en fin dag =)

Irene

29.04.2015 kl.21:01

hei. Hvor lenge sitter fargen? Er den lett å få helt jevn? Og til slutt: hvem forhandler den i Trondheim? Takk for svar :-)

Hilsen Irene Andersen

Blogazine by Christina Fraas

13.07.2015 kl.07:44

Så spennende jobb du ha! PS: elsker dette bildet!

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

33, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits