Vår fantastisk tur til Tenerife

Påsken for oss var helt magisk. Siden vi har hytte på Trysil, har vi vær MYE på fjellet i vinter, så hverken samboeren min eller jeg hadde veldig stort behov for å være der akkurat i påsken. Istedenfor booket vi en tur til Tenerife. Det ble jo liksom ferien vår det da, soden vi ikke kan reise noe sted i sommer. 

Jeg skal inrømme at jeg var litt skeptisk til å reise til Kanari øyene, man tenker jo lett at det er for pensjonister og unge partyfolk. Men pga graviditeten ville jeg ikke dra for langt heller, så tenkte som så at er det jo bedre enn ingenting. Bare for å komme seg litt vekk liksom.

Jeg tok feil da, Tenerife, Las Americanos var supert. Helt midt i blinken for oss. Fantstisk hotell (følte meg som en prinsesse båret på en gullstol). Bra restauranter, knall shopping og akkurat passe temperatur. Så det blir garantert ikke siste gang vi drar dit. Kanskje ta med sneipen nedover allerde neste år. Det har sikkert mye å si hvor man bor siden det blåser mye på Tenerife, men også der var vi heldige og bodde i et om råde på stranden som lå litt i le, så vi merket ikke mye til vinden.

Helt magisk!Late dager på vårt private tak med privat pool.

 

Mitt alt <3

Shopping til lillemann <3


Babybump <3

 

Nyt de sommerdagene dere som oppholder dere på øslandet. Sommeren kommer snart  til rwsten av landet også <3

Suss <3

Én kommentar

Julia Sofie

21.04.2015 kl.11:21

Det så rett å slett herligt ut:) jeg og min mann reiser til Kreta i august, jett om vi gleder oss:)

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

32, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits