En liten baby oppdatering

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet oe om graviditeten (eller generelt om noe annet....haha) MEN her kommer ihvertfall en liten oppdatering. Jeg er i skrivende stund nøyaktig 26 uker og 5 dager på vei. Selv om ventetiden er lang, syns jeg likevel at det går utrolig fort. 

Vi har jo ikke ordnet en skit til den lille gutten kommer. Jeg har herlige venner, kolleger og familie, så har fått massevis av klær til lillemann, men alt annet av utstyr står det litt stille med. Vi har jo en plan når det kommer til barnerom, hvilken vogn vi skal ha, hvilket barnesete og alt det der, men det er på en måte litt skummelt å ta det steget å kjøpe dette. Da blir det så virkelig.

Det høres kanskje dumt ut siden magen vokser og jeg kjenner pjokken sparke som bare det, men allikevel må jeg klype meg selv i armen flere ganger om dagne for å forstå hva som faktisk skjer, og jeg tror ikke jeg er i nærheten av å fårstå det uansett hvor hardt jeg klyper. 

Men jeg vet at jeg gleder meg, jeg er redd, spent, forvirret, stresset og jeg er utrolig glad. Alt på en gang. Og med disse hormonene som suser igjennom kroppen blir det mange oppturer og nedturer i løpet av en dag. 

Formen er grei, jeg jobber og er fornøyd med det, men jeg begynner å få veldig vondt i ryggen og bekkenet. Det er ikke et alternativ å være hjemme for meg, så jeg jobber så lenge jeg klarer å gå. Sånn er det bare.

Kynnere er noe som noen av dere som er gravide sikkert kjenner til. Ingen fortalte meg om kynnere, men dette har jeg også HELE tiden. De er ikke farlige, men skal love deg at det er slitsomt.

Jeg tar veldig gjerne imot tips om utstyr og smarte babyløsninger, så fyr løs!

Suss<3


8 kommentarer

Sofie

19.04.2015 kl.21:11

Er du redd for å kjøpe vogn osv tilfelle noe kunne skjedd eller fordi det er så uvirkelig? Er selv 18 uker idag og venter en liten prins <3

Sofie

19.04.2015 kl.21:40

Når begynte du å kjenne daglige spark :)

Mari Wang Haugersveen

19.04.2015 kl.22:01

Hmmmm, jeg husker ikke helt, en er en stund siden. aksnkej i uke. Tenker kanskje det var uke 18/19 jeg :) Sofie:

Mari Wang Haugersveen

19.04.2015 kl.22:02

Jeg tenker ikke så mye på om noe skal gå galt, er nok mere det at det ikke hr gått helt opp for meg og man har mye å gjøre. Men det blir nok gjort veldig snart :) Sofie:

Camilla

19.04.2015 kl.22:07

Kjære Mari, Gratulerer så mye med babyen som er på vei. Noe vi fikk mye glede av når vår datter ankom var stokke newborn seat, hun satt med oss alle måltider og var også kjempe grei når jeg skulle få tatt meg en dusj ;) maxi cosi bil sete med isofix har også Vært helt topp, ettersom du bare kan bytte ut sete men beholde basen ettersom barnet vokser. Ønsker deg alt godt fremover og lykke til med fødslen.

Mari Wang Haugersveen

19.04.2015 kl.22:17

Tusen takk for supra tips :) Det blir jeg veldig glad for :) Camilla:

Sanne

21.04.2015 kl.00:18

Hei Mari, og gratulere så mye med en prins på tur.

Her kommer noen av mine smarte barneløsninge; Som nevnt over er Maxi-Cosi en helt fantastisk første stol. Den veien omentrent ingenting, noe som er heldig den første tiden etter en fødsel. Viktig å ikke bære for tungt før bekkenbunden er på plass igjen. Men nyfødtinnlegget får babyen perfekt støtte. Men ville ikke tatt vare på basen til en annen stol, da det er viktig å tenke sikkerhet med stor S! Har Stokke vign, og den er fantastisk med tanke på byvogn og god plass til babyen og voksipose. Siden dere har noe Nordisk stil hjemme ville jeg anbefalt Stokke Steps, og vippestolen som du montere på selve stolen slik at varnet kan være med under middag. Og da har du vippestol også, to fluer i en smekk. Tar liten plassog en fin å se på.

21.04.2015 kl.17:25

Babyneste!!!!

Sønnen min begynte og sove hele natten etter jeg kjøpte det. Hadde aldri klart meg uten den dag idag :)

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

32, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits