FREDAGS KVELD og 16 og en halv uke på vei :)

Denne fredagskvelden er jeg alene?faktisk hele helgen skal tilbringes alene i hovedstaden da Michael er i Sveits på skiferie. 

Det blir mye tid alene for tiden og mye tanker. Jeg jobber, men det er også det eneste jeg orker . Jeg gleder meg stort til å bli meg selv igjen og å få tilbake energien. Føler meg litt fanget i min egen kropp om dagen.

Men det skal også sies at jeg koser meg i mitt eget selskap da. Også har jeg jo Yatzy, skal ikke kimse av selskapet han godgutten der byr på. 

Men som sagt blir det også mye tanker, tanker om hvem den lille er? Er det gutt eller jente? Hvordan kommer livet til å bli? Hva skal den hete? Tusenvis av spørsmål og tanker, men veldig koselige tanker da. Jeg er så takknemlig for at jeg har en engasjert og snill mann. Han jobber riktignok mye, men han er like ivrig og opptatt av denne graviditeten som meg. Jeg er heldig, heldig som får akkurat han som pappa til mitt barn. Alle tanker og redsler jeg har hatt tidligere om det å få barn forsvinner når jeg ser hans engasjement. Nesten som om jeg har fått meg en ny mann som er enda bedre enn den forrige. Ikke værst gitt ;)

Ha en fin fredag og en fin helg fine folk :)

Stor klem <3

5 kommentarer

Marianne

07.02.2015 kl.13:12

Kjenner meg så igjen.. Jeg er 7 uker på vei men hvor ble det av energien?? Trøtt hele tiden, med full jobb er jeg helt ferdig når jeg kommer hjem. Og matlysten er dårlig, gått ned 3 kg på kort tid.. Men gleder oss her også :-) tusen tanker flyr gjennom hodet om alt hele tiden da. Ønsker deg lykke til :-)

Marthe

27.03.2015 kl.12:58

Gratulerer med graviditeten! Gleder meg til å følge med på bloggen din fremover :)

Betina

31.03.2015 kl.16:58

Ha en god påske!

Mari Wang Haugersveen

18.04.2015 kl.17:17

Betina: Takk

Mari Wang Haugersveen

18.04.2015 kl.17:17

Marthe: Takk, skal prlve å være flink til å blogge:)

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

32, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits