PÅSKEFJELLET PÅ ETTERSKUDD

Da alle andre hadde full sommer i Oslo, dro gubben og jeg opp til Hemsedal med noen venner. Været var jo knall der også, men så klart var det litt kjøligere enn her i byen. 

På lørdag tok gutta en tur i bakken, mens vi jentene lagde camp. Vi pakket med oss skinn, engansgrill og pølser og kvikklunsj og bare nøt den siste vinterdagen for denne gang. Det ble en ekstremt rolig helg med god mat, gode samtaler og fine folk, men kan jo ikke be om mer da ;)

Desverre er det jo kandere her nå, men håper sommeren kommer tilbake om ikke lenge, helt utrolig hvor mye mere energi man får av sol og varmt vær.

Håper alle hadde en herlig helg <3

Mari

 

3 kommentarer

susanne. amatørfotograf

14.08.2014 kl.12:48

kan du lage ett innlegg om sminketips osv en gang? :) Siden du jobber mye med det.

Lene

02.01.2015 kl.22:10

Hei! Hvordan kommer jeg i kontakt med deg ang styling til bryllup? :-) Send gjerne prisinfo på oppgitt mailadresse:-)

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.21:07

Hei! Jeg så på bloggen din her at du har reist til New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-anbefalinger med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en epost! Med vennlig hilsen Beate.

Skriv en ny kommentar

Mari Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

32, Oslo

Dette er min lille livstils blogg. Jeg jobber som produktansvarlig i Beauty Products og freelance stylist. Ellers lever jeg livet med samboer og hund på St Hanshaugen i Oslo. Håper dere vil følge meg og livet mitt i 2015. Dette kommer til å bli det største og mest spesielle året i mitt liv.

Kategorier

Arkiv

hits