NOTE TO SELF by JENNIE-ELLEN

Da jeg var 17 år flyttet jeg alene til Sverige. Jeg flyttet til et sted rett utenfor Gøteborg. Det var ikke veldig lett å få seg nye venner når man kom inn i den alderen, men jeg brydde meg ikke så mye om det da jeg hadde kjæreste og fortsatt hadde mye kontakt med alle mine venner i Norge. MEN jeg fikk en veldig god venninne. En venninne jeg  "fant" helt på egenhånd som ikke var en kjæresten (eksen) min introduserte meg for. Det var Jennie, eller Jennie-Ellen Hedberg som er hennes fulle navn.

Jennie og jeg har holdt kontakten i alle år og har nå faktisk kjent hverandre i 14 år. De som har fulgt med litt har sikkert fått meg seg at jeg skryter mye av Jennie-Ellen. Det er fordi hun er den dyktigste skodesigneren jeg vet om. Hun lager de feteste skoene man kan tenke seg, og det hadde jeg ment uansett om jeg kjente henne eller ikke. Jeg er så stolt!

Og ennå mere stolt ble jeg da jeg tilfeldigvis sitter og ser på Norske talenter på fredag og ser at Lisa Tønne har på seg mine favoritter fra Jennie-Ellen. Så moro! Det er ikke mange i Norge som selger de, så det er så moro at akkurat DE ble brukt på sending. Modellen heter NOTE TO SELF

http://www.jennie-ellen.com

 
Ingen kommentarer

monica

09.04.2014 kl.18:59

Så kule sko.Skjønner godt at du digger skoene:)

Skriv en ny kommentar

Mari
Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

31, Oslo

Jeg er en glad og førnøyd jente fra Oslo som jobber med det jeg elsker mest! Jeg er freelance Makeup artist og stylist. Jeg er også så utrolig heldig å få jobbe med noen av mine beste venner med verdens beste Tv-prosjektet "Tigerstaden".

Kategorier

Arkiv

hits