NÅ OG DA, DA OG NÅJeg får utrolig mye spørsmål rund hva jeg har "fikset på" ved meg selv, så nå foreslår jeg at vi en gjennomgang her. Det første bilde er klassebilde fra 10.klasse. Det begynner altså å bli noen år siden. Faktisk hele 15 år. Det andre bilde er som dere ser nå. 

Jeg har tidligere tatt restylane i leppene. dette har jeg faktisk sluttet med da jeg fant ut at det ikke var så fint med nebb. Det kan være kjempe fint med litt, men jeg fant ut at jeg faktisk ikke trenger det. Ellers tar jeg litt botox i sinnarynken i pannen. Dette er for å forebygge at jeg får makerte linjer der. Jeg gjør dette hos Cecilie på Klinikk Oslo. Jeg prøvde for 2-3 år siden å fylle restylane i furene fra nesen og mot munnen, men det var heller ikke noe jeg syns ble fint. Det ble liksom ikke meg. Jeg ønsker ikke å forandre noe ved meg selv, bare forbedre litt og kanskje utsette rynken bittelitt.

Hårfargen fra jeg var 15 år er ikke naturlig. På den tiden farget jeg det mørkt. Naturlig har jeg mellomblond hår, men nå striper jeg det litt :)

Da vet dere <3

Mari

Ingen kommentarer

kjempe glad for at du har begynt å blogge igjen! :) Jeg er veldig glad i å kode,lage header til andre. Vist du vil/ trenger litt opp pussing på bloggen din så si ifra! :)

Mari Wang Haugersveen

01.04.2014 kl.08:19

Takk for det :) jeg sier ifra jeg :)

susanne. amatørfotograf & hest:

Skriv en ny kommentar

Mari
Wang Haugersveen

Mari Wang Haugersveen

31, Oslo

Jeg er en glad og førnøyd jente fra Oslo som jobber med det jeg elsker mest! Jeg er freelance Makeup artist og stylist. Jeg er også så utrolig heldig å få jobbe med noen av mine beste venner med verdens beste Tv-prosjektet "Tigerstaden".

Kategorier

Arkiv

hits